Atik Stadion Bedrijventoernooi 

Na de geslaagde editie van 2022, wordt er op zaterdag 1 juli 2023 wederom ons jaarlijkse Atik Stadion Bedrijventoernooi georganiseerd! Het toernooi wordt gespeeld in 5 tegen 5 verband (inclusief keeper). Strijd jij mee samen met jouw collega's om de prijzen? Een potje voetballen, netwerken, genieten van heerlijke verzorgde barbecue en afsluiten met een gezellige feestavond, klinkt goed toch? Inschrijven voor de editie 2023 is al mogelijk via de onderstaande aanmeldlink! 


Inschrijfkosten

Deelname aan het toernooi kost €175,- (exclusief BTW) per team. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor de deelnemers en supporters om mee te eten met een heerlijk verzorgde barbecue. Kosten hiervoor zijn €17,50 per persoon. 

Waarom betaal je als team inschrijfgeld?
Wij willen voor de teams, spelers en coaches zorgen voor een perfect toernooi. De locatie van het toernooi en de professionele scheidsrechters die wij inzetten tijdens het toernooi kosten ons geld. Door een kleine bijdrage te vragen kunnen wij het toernooi geheel in goede banen laten verlopen. Bedankt voor uw begrip.

 

Inschrijfformulier 
(Velden met een * zijn verplicht)

Tekst 

Tijdschema 1 juli 2023 

1 juli 2023
Inloop & aanmelding teams 15.00 uur
Start toernooi 15.30 uur
BBQ geopend 17.00 uur - 20.00 uur
Einde toernooi + prijsuitreiking voor alle teams 21.30 uur
Einde feestavond 01.00 uur

Tijdens het toernooi zal onze DJ het extra gezellig maken met heerlijke nummertjes! Na afloop van het toernooi staat de gezellige afsluitende feestavond op het programma in de ruimte van De Club, in het Atik Stadion. 

Stadion

TIC Toernooien Spelregels Atik Stadion Bedrijventoernooi
PDF – 337,4 KB 43 downloads

toernooi 

Locatie
Atik Stadion
(Borchwerf 4, Roosendaal)

Ingang stadion: Hoofdingang

Extra informatie voor de deelnemende teams: 
- Er is een EHBO aanwezig. 
- Kleedkamers zijn geopend en douchen is ook mogelijk. TIC Toernooien stelt zich niet aansprakelijk voor het eventueel kwijtraken van (waardevolle) eigendommen. (Kleedkamers worden gedeeld)
- Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn een advies, maar geen verplichting. 
- TIC Toernooien stelt hesjes beschikbaar. Elk team is verantwoordelijk voor eigen wedstrijdshirts. 
- 2 weken voorafgaand aan het toernooi vindt de online LIVE loting plaats! Vanaf dan zal ook het wedstrijdschema en de poule-indeling bekend zijn! 
- Onze sportfotograaf is aanwezig voor te gekke actiefoto's en teamfoto's! 
- Gedurende het toernooi zal onze DJ heerlijke plaatjes draaien. Na afloop gaat de muziek harder en zullen we er samen nog een mooie feestavond van maken!