TIC Bedrijventoernooi 

Na de geslaagde editie van 2022, organiseert TIC Toernooien op zaterdag 1 juli 2023 wederom het jaarlijkse Atik Stadion Bedrijventoernooi in samenwerking met het RBCNetwerk! Het toernooi wordt gespeeld in 5 tegen 5 verband (inclusief keeper). Strijd jij mee samen met jouw collega's om de prijzen? Een potje voetballen, netwerken, genieten van een heerlijk verzorgde barbecue en afsluiten met een gezellige feestavond, klinkt goed toch? Inschrijven voor de editie 2023 is mogelijk via de onderstaande aanmeldlink! 

Inschrijfkosten

Deelname aan het toernooi kost €200,- (exclusief BTW) per team. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor de deelnemers en supporters om mee te eten met een heerlijk verzorgde barbecue. Kosten hiervoor zijn €17,50 per persoon. Betaling zal gaan per factuur. 

Waarom betaal je als team inschrijfgeld?
Wij willen voor de teams, spelers, coaches en supporters zorgen voor een perfect toernooi. De locatie van het toernooi en de professionele scheidsrechters die wij inzetten tijdens het toernooi kosten ons geld. Door een kleine bijdrage te vragen kunnen wij het toernooi geheel in goede banen laten verlopen. Bedankt voor uw begrip.

 

Inschrijfformulier 
(Velden met een * zijn verplicht)

Tekst 

Tijdschema 1 juli 2023 

1 juli 2023
Inloop & aanmelding teams 15.00 uur
Start toernooi 15.30 uur
BBQ geopend 17.00 uur - 20.00 uur
Einde toernooi + prijsuitreiking voor alle teams 21.00 uur
Einde feestavond 01.00 uur

Tijdens het toernooi zal onze DJ het extra gezellig maken met heerlijke nummertjes! Na afloop van het toernooi staat de gezellige afsluitende feestavond op het programma in de ruimte van De Club, in het Atik Stadion. 

Stadion

Spelregels Atik Stadion Bedrijventoernooi x TIC Toernooien
PDF – 310,2 KB 78 downloads

toernooi 

Locatie
Atik Stadion
(Borchwerf 4, Roosendaal)

Ingang stadion: Hoofdingang

Extra informatie voor de deelnemende teams: 
- Het is eventueel mogelijk om met meerdere teams (2 maximaal) in te schrijven! 
- We hebben in totaal plaats voor 40 teams. 
- Er is een EHBO aanwezig. 
- Kleedkamers zijn geopend en douchen is ook mogelijk. TIC Toernooien stelt zich niet aansprakelijk voor het eventueel kwijtraken van (waardevolle) eigendommen. (Kleedkamers worden gedeeld)
- Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn een advies, maar geen verplichting. 
- TIC Toernooien stelt hesjes beschikbaar. Elk team is verantwoordelijk voor eigen wedstrijdshirts. 
- 2 weken voorafgaand aan het toernooi vindt de online LIVE loting plaats! Vanaf dan zal ook het wedstrijdschema en de poule-indeling bekend zijn! 
- Onze sportfotograaf is aanwezig voor te gekke actiefoto's en teamfoto's! 
- Gedurende het toernooi zal onze DJ heerlijke plaatjes draaien. Na afloop gaat de muziek harder en zullen we er samen nog een mooie feestavond van maken!  
- Supporters mogen ook mee-eten van de barbecue, dit gelieve wel aan te geven bij het inschrijfformulier.