Rullens Futsal Cup

TIC Toernooien en Rullens Futsal Cup hebben de handen ineen geslagen en organiseren sinds september 2022 iedere kerstvakantie de Rullens Futsal Cup in Wouw. Met meerdere jeugdcategorieën, Internationale BVO teams en vrouwen categorieën is het ieder jaar weer een groot succes! Bij de laatste editie mochten we meer dan 140 teams uit België en Nederland ontvangen! Zodra de data voor de editie tijdens de kerstvakantie 2023 bekend is, zal deze via deze website gecommuniceerd worden! 

Toernooi

toernooi

Website Rullens Futsal Cup 
Klik op de onderstaande button om naar de eigen Rullens Futsal Cup website te gaan. 

toernooi

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten voor de deelname aan het toernooi bedragen 65,- euro en dienen 14 dagen voor aanvang van het toernooi te zijn betaald per betaalverzoek/factuur.

Waarom betaal je als team inschrijfgeld?
Wij willen voor de teams, spelers en coaches zorgen voor een perfect toernooi. De locatie van het toernooi en de professionele scheidsrechters die wij inzetten tijdens het toernooi kosten ons geld. Door een kleine bijdrage te vragen per speler (max €13,- per speler, bij een team van 5 spelers) kunnen wij het toernooi geheel in goede banen laten verlopen. Bedankt voor uw begrip.

toernooi

Spelreglement

Toernooi Spelregels
PDF – 28,2 MB 239 downloads
Toernooi Reglement
PDF – 4,0 MB 237 downloads

Toernooi

Adres
Sporthal de Omganck
Molensingel 38, Wouw
4724 CR Wouw, Nederland 

Toernooi