RULLENS FUTSAL CUP

TIC Toernooien en Rullens Futsal Cup hebben de handen ineen geslagen en organiseren al meerdere jaren tijdens de kerstvakantie de Rullens Futsal Cup in Wouw. Met meerdere jeugdcategorieën, Internationale BVO teams en meiden categorieën is het ieder jaar weer een groot succes! Bij de laatste editie mochten we meer dan 155 teams uit België en Nederland ontvangen! 

De editie van 2024-2025 zal plaatsvinden op 27 dec t/m 30 dec 2024 & van 2 t/m 5 januari 2025!

Website Rullens Futsal Cup 
Klik op de onderstaande button om naar de eigen Rullens Futsal Cup website te gaan. Hier vind je ook het speelschema, de speeltijden, het inschrijfformulier en meer informatie op terug. 

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten voor de deelname aan het toernooi bedragen 65,- euro en dienen 14 dagen voor aanvang van het toernooi te zijn betaald per betaalverzoek/factuur.

Waarom betaal je als team inschrijfgeld?
Wij willen voor de teams, spelers en coaches zorgen voor een perfect toernooi. De locatie van het toernooi en de professionele scheidsrechters die wij inzetten tijdens het toernooi kosten ons geld. Door een kleine bijdrage te vragen per speler (max €13,- per speler, bij een team van 5 spelers) kunnen wij het toernooi geheel in goede banen laten verlopen. Bedankt voor uw begrip.

Spelreglement

Toernooi Spelregels
PDF – 28,2 MB
Toernooi Reglement
PDF – 4,0 MB

Adres
Sporthal de Omganck
Molensingel 38, Wouw
4724 CR Wouw, Nederland