Horeca Roosendaal TIC Toernooi
Na het geslaagde bedrijventoernooi in juli 2022, organiseert TIC Toernooien nu ook een speciaal toernooi voor alle horeca uit Roosendaal en omgeving! Het toernooi staat gepland op maandagavond 13 maart 2023 en wordt gehouden op de gave Indoor Soccer veldjes van Garrincha in Antwerpen. Het toernooi wordt gespeeld in 5 tegen 5 verband (inclusief keeper). Strijd jij mee samen met jouw collega's om de prijzen? Een potje voetballen, netwerken en een drankje (of twee?) doen, klinkt niet verkeerd toch? 


Inschrijfkosten
Deelname aan het toernooi kost €250,- (exclusief BTW) per team. Betaling zal verlopen per factuur. Wij willen voor de teams, spelers, coaches en supporters zorgen voor een perfect toernooi. De locatie van het toernooi en de scheidsrechters die wij inzetten tijdens het toernooi kosten ons geld. Door een kleine bijdrage te vragen kunnen wij het toernooi geheel in goede banen laten verlopen. Bedankt voor uw begrip.


Vervoer & avondmaaltijd 
Net als de echte profs in de bus naar de wedstrijd? Voor de deelnemers en de supporters bieden wij de mogelijkheid en raden wij aan om mee te gaan met de leuke busreis vanaf de Markt in Roosendaal naar Garrincha in Antwerpen. De bussen zullen ook (op verschillende tijden) na afloop van het toernooi vanuit Antwerpen iedereen naar Roosendaal brengen. 

Voor de deelnemers en supporters is er ook de mogelijkheid om tussen de wedstrijden of na afloop onbeperkt te genieten van de heerlijke frieten en snacks van onze frietkar. Kosten voor de busreis en de avondmaaltijd per persoon bedragen €20,- 

Mocht je alleen mee willen reizen per bus dan bedragen de kosten €17,50. Niet meereizen, maar wel graag wee willen eten? €7,50 

Inschrijfformulier 
(Velden met een * zijn verplicht)

Tekst 

Tijdschema 13 maart 2023 

13 maart 2023
Vertrek bussen vanaf de Markt in Roosendaal 16.00 uur
Start toernooi 18.00 uur
Einde toernooi + prijsuitreiking voor alle teams 21.30 uur
Vertrek Bus 1 naar Roosendaal ± 22.30 uur
Vertrek Bus 2 naar Roosendaal ± 23.30 uur

Stadion

TIC Toernooien Spelregels Horecatoernooi
PDF – 311,0 KB 112 downloads

toernooi 

Locatie
Garrincha, Antwerpen zuid
Lageweg 356
2660 Antwerpen, België

Extra informatie voor de deelnemende teams: 
- Er is een EHBO aanwezig. 
- Kleedkamers zijn geopend en douchen is ook mogelijk. TIC Toernooien stelt zich niet aansprakelijk voor het eventueel kwijtraken van (waardevolle) eigendommen. (Kleedkamers worden gedeeld)
- Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn een advies, maar geen verplichting. 
- TIC Toernooien stelt hesjes beschikbaar. Elk team is verantwoordelijk voor eigen wedstrijdshirts. 
- 2 weken voorafgaand aan het toernooi vindt de online LIVE loting plaats! Vanaf dan zal ook het wedstrijdschema en de poule-indeling bekend zijn! 
- Onze sportfotograaf is aanwezig voor te gekke actiefoto's en teamfoto's! 
- Gedurende het toernooi zal onze DJ heerlijke plaatjes draaien. Na afloop gaat de muziek harder en zullen we er samen nog een mooie feestavond van maken!  
- Supporters mogen natuurlijk ook mee met de busreis en kunnen ook mee-eten. Dit gelieve aan te geven bij het inschrijfformulier.